Dansk Standard

Anders Linde, chefkonsulent Dansk Standard

Ny standard for informationssikkerhed på vej

Standarden ISO/IEC 27002, der vejleder i passende foranstaltninger for beskyttelse af informationer, udkommer i en ny version i 2021.

Den indeholder en række ændringer, som er væsentlige for alle der arbejder med standarder for informationssikkerhed. Dansk Standard har netop udgivet et whitepaper, der giver indblik i den nye standard.

Den nye udgave af standarden ISO/IEC 27002 er en vejledning i foranstaltninger for informationssikkerhed. Den omfatter en række væsentlige ændringer.

”ISO/IEC 27002 er værd at kigge nærmere på for alle, der arbejder med at udvælge og implementere foranstaltninger til håndtering af informationssikkerhedsrisici. Og med den nye version, som rammer hylderne i andet halvår af 2021,

venter der os en lille revolution, der bl.a. vil gøre det nemmere at skabe sammenhæng imellem forretningens målsætninger og de konkrete foranstaltninger”, siger Anders Linde, chefkonsulent i Dansk Standard.

Whitepaper 27002