Velkommen til itSMF Danmarks Nyheder

Det er os en stor glæde at præsentere den nye udgave af www.itSMF.dk foreningens hjemmeside i nye rammer.

Samtidig med lanceringen af hjemmesiden, publicerer vi også en række interview om Corona karantæneperioden vi netop er ved at blive løst af og hvilke virkninger det har haft på vores måde at arbejde sammen.

Vi har talt med folk ude fra det pulserende liv, og de fortæller om den nye normal - Service Management – hjemmefra og virtuelt, opgraderinger af netværk og kommunikation, som foretaget remote og med held.

Coronakrisen har vendt op og ned på rigtig mange ting. Vi kommer ikke til at starte forfra ved at spole tilbage til før nedlukningen den 11. marts 2020. Karantæneperioden har på godt og ondt sat en ny udvikling i gang også i IT branchen, som er uafvendelig.
Foruden de udfordringer, som sygdommen har skabt, har der været en række afledte positive effekter for Danmark som et førende digitalt samfund. Selv om børnene var sendt hjem fra skole, blev de undervist digitalt. Mange virksomheder har fortsat deres produktion og eksport. Den offentlige sektor med sygehusvæsen, kommuner og stat har fungeret, selvom de ansatte har arbejdet hjemmefra. I lidt lavere gear måske, men alligevel langt bedre end mange af omgivende og mindre digitaliserede lande. Der er styr på data og infrastrukturen har vist stor holdbarhed.

Vi håber at du vil værdsætte vores nye opdaterede hjemmeside, det nye design og sætte pris på et opdateret og enklere design.