Casestudie fra NNIT opnår international opmærksomhed

”Det er rigtig stort, og jeg er meget beæret,” siger Nelli Serifovski, Senior Process Manager i NNIT A/S, efter det kom frem, at hendes Whitepaper ”Building a Service Portfolio” fra oktober 2016 er det hyppigst downloadede materiale på Axelos hjemmeside i 2017.

itSMF nyhedsbrev har i flere omgange interviewet Nelli Serifovski i forbindelse med hendes arbejde inden for Service Management i NNIT. Dette mundede ud i et whitepaper ”Building a Service Portfolio” – et casestudie, som hun skrev i et samarbejde med en tidligere kollega Niels Skytte, som også har været ansat i NNIT.

Dette whitepaper blev udgivet i fællesskab mellem NNIT, itSMF Danmark og Axelos. En beretning fra det virkelige liv, der er formidlet som et casestudie, viser sig at nyde stor popularitet blandt itSMF´s medlemmer. Ikke kun i Danmark, men også internationalt. Ifølge Axelos har der været 4.582 sidevisninger, og 6.488 downloads af det danske whitepaper.

”Jeg er meget beæret over dette. Det er dejligt at se vores erfaringer kan bruges som inspiration af andre virksomheder,” siger Nelli Serifovski.
I forbindelse med udgivelsen af NNIT´s whitepaper i oktober 2016 havde vi et interview med Nelli Serifovski i itSMF nyhedsbrev, hvor hun fortæller om baggrunden.

Det kan du læse her.

Desuden er der link til Axelos, hvor det er muligt at downloade det berømte whitepaper klik her